Close
Construction Managers ▪ Design Builders

Cognex Corporation

Natick, MA


Atrium Lobby and Employee Entrance Renovations


Project Features
  • 10,000 sf total
  • Expansion of first-floor product display area, including robotics display
  • Three-story, 3D illuminated pixel wall
  • Musical stairway
  • New finishes & furniture
  • New lighting
  • Glazing system with custom film
  • Glass-enclosed conference rooms
  • Glass railings

JM Coull was selected by Cognex to perform complete renovations to the main lobby, employee entrances, as well as the second, third, and fourth floor elevator lobbies, at the company's headquarters. The contemporary design incorporates custom features and the company's signature color palette, reflecting Cognex's brand as a cutting-edge leader in machine vision and barcode reader technology.
Delivery Method:
Construction Management at Risk

Architect:
GRLA, Hopkinton, MA