Close
Construction Managers ▪ Design Builders

Lowell Community Health Center

Lowell, MA


Medical Office Renovation


Project Features
  • 2,200 sf total
  • Removal of existing staff bathroom
  • Upgraded finishes in waiting areas and patient check-in
  • Additional exam rooms
  • Dust and noise control
  • Infection control procedures implemented
  • Facility operational throughout renovations

JM Coull completed a project involving the renovation of a single-story healthcare facility. A new layout created a more open floor plan with additional space for patient check-in and waiting areas.
Delivery Method:
Design-Build

Architect:
Maugel Architects, Harvard, MA

“It's rare to find a contractor whom you trust implicitly. The team at JM Coull not only earned our trust, but exceeded our expectations for responsiveness and attention to detail."

– Pat Ross, Chief Financial Officer, Lowell Community Health Center